Thebedmaker Praktijk / Onderhoud
  • Gratis levering & montage
  • Telefonisch : 0800 54 500
  • Whatsapp : +32 470 68 15 87
  • 15 jaar ervaring
  • Min.3 jaar garantie
  • 200+ Producten
  • 100% Service
  • Gemiddeld 4.3Praktijk / Onderhoud

1. Hoe zet u uw boxspring in en uit elkaar?
Klik hier voor de videos hoe u een boxspring kunt (de)monteren.

2. Hoe vaak dient u uw matras of topper te draaien?
We raden aan om uw matras of topper minstens 5-6 keer om te draaien, van hoofd- naar voeteinde en van links naar rechts of omgekeerd. Dit zal de duurzaamheid van uw topper of matras verhogen/verbeteren.

3. U kunt rugpijn hebben door uw nieuwe boxspring of matras.
Onze verkoopmedewerkers, gespecialiseerd in slaapcomfort, zoeken met u mee naar de optimale slaapoplossing. Het kan 4 tot 6 weken duren voordat u volledig gewend bent aan uw nieuwe boxspring of matras. Uw lichaam dient zich helemaal aan te passen aan uw nieuwe boxspring, matras of toppermatras.

4. Uw elektrische boxspring wilt niet meer omhoog of omlaag gaan.
Controleer in eerste instantie of alle kabels en stekkers gekoppeld zijn en de batterijen in de afstandsbediening nog werken. Indien alles aangesloten is, en de motor van uw elektrische boxspring wilt nog steeds niet omhoog of omlaag gaan, kunt u dit doorgeven via het contactformulier. Vergeet niet om uw ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om een afspraak te maken zodat de monteur kan langskomen om vast te stellen waar het probleem aan ligt.

5. De topper of matras verschuift.
Afhankelijk van uw slaapgedrag is het mogelijk dat uw topper of matras verschuift, dit is dus persoonlijk. Onze boxspringsboxen bevatten reeds anti-slip, deze hoeft u niet zelf aan te schaffen. Indien uw topper of matras bijzonder veel verschuift, kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Onderhoud

1. Hoe kunt u de levensduur van uw bed verlengen?
Met de juiste onderhoud houdt u uw bed schoon en fris maar ook verlengt hiermee de levensduur van uw boxspring, matras en/of topper. Lees/ontdek hieronder per onderdeel hou u uw slaapsysteem kunt onderhouden.

2. Hoe vaak moet ik mijn slaapkamer verfrissen?
Het verfrissen van uw slaapkamer speelt een rol in uw gezondheid en slaapcomfort maar ook voor de levensduur van uw matras en/of topper. De ideale temperatuur is 18*C om te slapen, echter is dit een persoonlijke voorkeur/keuze. Door uw kamer te luchten verkrijgt u de frisse ruimte die u nodig heeft. Anderzijds is het ook een belangrijk component om de levensduur van uw matras/topper te verlengen en uw bed schoon te houden.